Pametnica

Radni materijali za rano poticanje intelektualnog razvoja

Izjava o privatnosti

HARFA se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet KORISNIKA (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

HARFA neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke KORISNIKA trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o KORISNICIMA strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici HARFE i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

HARFA se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima KORISNIKA na način da prikuplja samo osnovne podatke o KORISNIKA koji su nužni za ispunjenje obveza.

 Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na  web stranicu pametnica.harfa.hr te na sve stranice unutar harfa.hr domene.

 

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost podataka KORISNIKA zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije.

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa).

Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala korisnika i PBZ Mycheck-out payment gateway servisa i obrnuto.

Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.