Radni materijali za rano poticanje intelektualnog razvoja

Opći uvjeti prodaje


Opći uvjeti prodaje

 

U smislu općih uvjeta prodaje, KORISNIK je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje KORISNIK izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda,

 

Plaćanje možete obaviti:

  • općom uplatnicom – nakon zaprimljene narudžbe automatskom povratnom e-porukom primit ćete potvrdu o izvršenoj narudžbi, kao i podatke za uplatu. Uplatu narudžbe potrebno je izvršiti najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana narudžbe te je provesti prije preuzimanja naručene robe. U slučaju nepravodobne uplate narudžba se može poništiti.
    • debitnim karticama Maestro i Visa Electron
    • kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard i Visa

Internetska stranica pametnica.harfa.hr zaštićena je i osigurna uporabom SSL enkripcije što osiguravaju potpunu sigurnost transakcija.

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa).

Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala korisnika i PBZ Mycheck-out payment gateway servisa i obrnuto.

Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

Narudžbe izvan Republike Hrvatske moguće je platiti jednokratno, isključivo navedenim kreditnim karticama.

Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

 

Potvrda narudžbe

U trenutku kada uplata bude zaprimljena, HARFA će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti KORISNIKA o tome da je narudžba zaprimljena.

Kako biste dobili potvrdu o obavljenoj narudžbi u pametnica.harfa.hr , molimo vas da tijekom prijave u internetsku trgovinu obavezno navedite vašu točnu e-adresu.

 

Rok aktiviranja pretplate

Vaša će pretplata biti aktivirana nakon što ste izvršili uplatu. Kod plaćanja debitnim i kreditnim karticama pretplata se odmah aktivira.

Kod plaćanja općom uplatnicom pretplatu ćemo vam aktivirati nakon što uplatu bude vidljiva na našem računu i o tome ćemo vas obavijestiti putem e-mail adrese koju ste pohranili u svom profilu.

 

Naša jamstva prema vama

Jamstvo kvalitete i cijene proizvoda
Svi materijali koje se nalaze na www.pametnica.me internetskoj stranici ekskluzivno su intelektualno vlasništvo tvrtke Harfa d.o.o, mogu se koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava, te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu.

 

Jamstvo sigurnosti podataka
Jamčimo za sigurnost svih vaših podataka. Podaci su šifrirani i ne mogu se zloupotrijebiti.

 

Jamstvo opoziva uplata i storniranja narudžbi
Uplate možete opozvati:
• pozivom na broj +385 (0)21 222 463  za pozive izvan Republike Hrvatske i u Republici Hrvatskoj
podrska@pametnica.me

 

Bez obzira na to jeste li opozvali uplatu pozivom na navedene brojeve telefona ili zahtjevom na e-adresu, molimo vas da opoziv uplate zatražite u roku od 12 sati nakon narudžbe.

Nakon tog roka nažalost ne možemo opozvati uplate i stornirati narudžbu.
Za uredno opozvane uplate i stornirane narudžbe kreditnom karticom kreditna se kartica neće teretiti.

KORISNIK ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

 

Kontakt

Vaša pitanja vezana za narudžbu, reklamacije i dodatna pitanja o proizvodima i uslugama molimo vas uputite na podrska@pametnica.me

Kako biste odgovore na pitanja vezana za narudžbu dostavili u što kraćem roku, savjetujemo da pri upitu navedete i broj narudžbe.

Izrada web stranica: ITB inernet usluge j.d.o.o.