Radni materijali za rano poticanje intelektualnog razvoja

Načini plaćanja


Plaćanje možete obaviti na slijedeće načine

  • općom uplatnicom – nakon zaprimljene narudžbe automatskom povratnom e-porukom primit ćete potvrdu o izvršenoj narudžbi, kao i podatke za uplatu. Uplatu narudžbe potrebno je izvršiti najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana narudžbe te je provesti prije preuzimanja naručene robe. U slučaju nepravodobne uplate narudžba se može poništiti.
  •  debitnim karticama Maestro i Visa Electron
  • kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard i Visa

Internetska stranica pametnica.harfa.hr  zaštićena je i osigurna uporabom SSL enkripcije što osiguravaju potpunu sigurnost transakcija.

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa).

Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala korisnika i PBZ Mycheck-out payment gateway servisa i obrnuto.

Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

Narudžbe izvan Republike Hrvatske moguće je platiti jednokratno, isključivo navedenim kreditnim karticama.

 

Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Izrada web stranica: ITB inernet usluge j.d.o.o.